| Instalare Server Linux |
Pentru solutii profesionale sau server, firma noastra foloseste in primul rind Linux.
Stabilitatea si siguranta oferita de sistemul de operare Linux, precum si pretul nul al licentelor, ne-a indrumat catre folosirea acestor sisteme de operare care este perfect potrivit pentru Servere, sau alte solutii profesionale.
Serverele Linux au dovedit deja pe piata mondiala, in multe cazuri chiar au depasit performantele produselor comerciale. Distributiile de Linux contin in mare parte serviciile necesare de care are nevoie un server modern.
Aceste servicii sunt caracterizate cu aceeasi parametrii ca celelalte programe open source cum ar fi: siguranta, fiabilitate, pret nul.

Printre serviciile principale a unui server Linux le amintim urmatoarele: - Server Linux WEB
- Server FTP Linux
- Server Mail Linux
- File Server Linux
- Firewall/Solutii VPN
- Servere Linux de baze de date
- Solutii RAID

Solutiile oferite de noi se bazeaza pe CentOs, provenind in mare parte de la Red Hat ceea ce ne ofera o siguranta in plus. Citeva atuuri al distributiei alese de noi (CentOs):

- Open source, GPL in totalitate.
- Sistem de operare de mare fiabilitate atit din punct de vedere al sigurantei datelor, cit si functional. Eventualele probleme de securiate sunt remediate aproape pe loc de catre echipa de development.
- Asigura functionare continua, repornire necesita doar in caz de schimb de hardware sau schimbare de kernel.
- Update-uri garantate al programelor/serviciilor instalate.

| Securitatea sistemelor | Securitatea retelei | Securitatea serverelor |

Firewall Linux:
Odata cu cresterea utilizatorilor de internet, una din cele mai importante probleme, la orice sistem (retea), este problema securitatii. Firma noastra a pus foarte mare accent pe problema aceasta in decursul anilor. Firewallurile disting citeva zone importante cum ar fi: reteaua interna (intranet), Internet, DMZ (zona demilitarizata). DMZ-ul are ca scop separarea serverelor ce detin servicii publice (ex.: servere WEB, servere Mail). in felul acesta si acestea au parte de securizare dar totusi sunt separate de reteua locala (intranet). Pe linga acestea se mai folosesc servere care fac legatura intre reteaua locala si Internet cum ar fi servere proxy cache. Firewallurile personalizate ofera informatii/statistici despre trafic, iar alarme in cazuri critice. Este foarte important, insa, ca aceste rapoarte sa fie interpretate de catre un specialist.

Retele private virtuale (VPN):
Cu folosirea VPN-urilor se poate face legatura intre doua retele securizate printr-o retea publica, nesecurizata cum ar fi Internetul.

Tipurile de Linux Server cel mai mult folosite :
Server Linux WEB: http server Apache cu PHP4, PHP5, si cu baze de date MySQL sau PostgreSQL.
Server Linux Mail: POP3, IMAP, SMTP, filtre SPAM si solutii antivirus.
Server Linux DB: servicii rapide si sigure pentru baze de date.
Server Linux Internet Gateway: folosire linii analogice, ISDN, ADSL, linii inchiriate, cable-modem. Cu folosirea NAT(network address translation)-ului se permite folosirea internetlui din reteaua locala. Pe linga NAT, se mai folosesc servicii de DNS chache, si http proxy cache. Securitatea este asigurata de firewall.

Solutii Wireless, Hotspot
Oferim solutii Wireless, de la proiectare pina la executare, utilizind cei 5 ani de experienta acumulata cu diferite echipamente wireless. Dupa multe teste, lucrari efectuate putem sa ne mandrim cu multe proiecte functionand si azi.

Oferim solutii complete pentru urmatoarele sectoare:
- Solutii Wireless pentru unitati de cazare, cum ar fi pensiuni, sau moteluri. Putem asigura controlul asupra timpului de conectare a utilizatorilor su solutii profesionale prepaid hotspot
- Solutii Hotspot pentru locuri publice cum ar fi: cluburi, cafenele, sali de conferinte
- Solutii Hotspot pentru companii mici si mijlocii, pentru protocol, cu posibilitatea izolarii retelei locale, acesta insemnind ca vizitatorul sa nu poata accesa fisierele si serviciile ce se folosesc pe reteau interna a companiei

Garantam functionarea neintrerupta, si oferim suport pentru solutia wireless oferita.
Solutiile Wireless Hotspot oferite contin echipamente de inalta calitate, usor de controlat, si toate sunt testate inainte de punere in functiune.

Administrare retele
Oferim solutii complete pentru companii mici si mijlocii, incluzind administrarea statiilor de lucru, intretinerea acestora atit din punct de vedere hardware cit si software, asigurarea bunei functionari, conditiilor optime a fluxului de date pe retea, permitind functionarea programelor folosite la parametrii optime. Analizam reteaua dummneavoastra si identificam problemele actuale, si va oferim consultanta IT , si nu numai atit, putem sa oferim Solutii pentru problemele DVS.

Pentru Oferta de pret, va rugam sa consultati sectiunea aferenta, sau dati click aici.